Τα νέα μας

Πού θα μας βρείτε;

Το Guagua Events είναι γεγονός και έρχεται για να εκπληρώσει κάθε τρελή σας επιθυμία για τις όμορφες στιγμές της ζωής σας! Όλα χειροποίητα, ευφάνταστα και έτοιμα να εισβάλλουν στην εκδήλωσή σας και να κλέψουν τις εντυπώσεις, μετά από εσάς βέβαια!

Μας λέτε τι θέλετε, πώς το ονειρεύεστε, είτε είναι προσκλητήριο, είτε μπομπονιέρες, στέφανα, βιβλία ευχών, αφίσες και ό,τι άλλο βάζει ο νους σας, και εμείς το κόβουμε και το ράβουμε στα μέτρα σας ώστε να αποπνέει το δικό σας αέρα και να έχει τη δική σας προσωπική πινελιά! Αυτό είναι άλλωστε και το ζητούμενο στα guagua ανθρωπάκια μας, να αποκτήσουν το χαρακτήρα που εσείς θα τους δώσετε ώστε να λάμψουν στην εκδήλωση σας!

Πού μπορείτε να μας βρείτε; Υπό άλλες συνθήκες θα σας έλεγα στον πλανήτη των guagua, έναν πλανήτη διαφορετικό μα συνάμα και ίδιο με τον δικό σας! Τώρα όμως επειδή τα guagua έχουν γίνει εμμονικά με γάμους, βαφτίσια, πάρτυ, παρουσιάσεις βιβλίων και όποια άλλη εκδήλωση μπορείτε να φανταστείτε (είναι όπως λέμε όπου γάμος και χαρά οι guagua πρώτοι) θα μπορείτε να μας εντοπίζετε στα εξής “στέκια”:

  1. Στον διαρκώς ανανεωμένο μας ιστότοπο www.guaguaevents.com
  2. Στο e-mail μας info@guaguaevents.com
  3. Στο τηλέφωνο 2315502017 αλλά και στο κινητό 6958427599 (νορμάλ ώρες, εκτός αν η εκδήλωση είναι ζήτημα ζωής και θανάτου)
  4. Στο γραφείο μας για περισσότερη συζήτηση και περισσότερες ιδέες, Πιττακού 25 με Βασ. Όλγας γωνία (κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού)
  5. Στο facebook Guagua Events
  6. Στο instagram (για πιο backstage υλικό) Guagua Events
  7. Στο pinterest Guagua Events

Warning: Undefined variable $lazy_loading in /home/guaguaev/public_html/wp-content/themes/woodmart/inc/shortcodes/images-gallery.php on line 266

Warning: Undefined variable $lazy_loading in /home/guaguaev/public_html/wp-content/themes/woodmart/inc/shortcodes/images-gallery.php on line 182

Είμαστε στη διάθεσή σας να σας λύσουμε τα χέρια και να σας κλέψουμε τις εντυπώσεις! Dare to be different!