Τα νέα μας

We are on air!

Επιτέλους το νέο, ανανεωμένο, φρεσκότατο site των Guagua, το Guagua Events είναι γεγονός! Μπορείτε να περιηγηθείτε ελεύθερα στη νέα μας σελίδα και να ονειρευτείτε τα δικά σας προσκλητήρια/μπομπονιέρες/στέφανα και πολλά ακόμη για εκείνη τη ξεχωριστή στιγμή της ζωής σας! Εμείς δημιουργούμε για εσάς αυτό που σας ταιριάζει βάζοντας την προσωπική σας πινελιά αφού οι στιγμές αυτές σας ανήκουν!

Ό,τι θέμα κι αν ψάχνετε, εμείς είμαστε εδώ να σας ακούσουμε και να το υλοποιήσουμε! Τα πιο διαφορετικά και πρωτότυπα προσκλητήρια/ευχολόγια και πολλές guagua δημιουργίες σας περιμένουν να ντυθούν με τον αέρα που ταιριάζει καλύτερα στην εκδήλωσή σας. Είναι γάμος, βάφτιση, πάρτυ, παρουσίαση βιβλίου κάποιου άλλου είδους εκδήλωση; Οι guagua δημιουργίες προσαρμόζονται σε ό,τι τους ζητήσετε. Το μόνο που θέλουν είναι να αφεθείτε στη φαντασία και να τολμήσετε το διαφορετικό! Dare to be different!

Όλα τα προϊόντα μας είναι σχεδιασμένα από εμάς τους ίδιους για αυτό το λόγο μπορούν να γίνουν οποιεσδήποτε αλλαγές σε υπάρχοντες δημιουργίες ή και να φτιάξουμε από την αρχή αυτό που ταιριάζει στον καθένα από εσάς! Τα guagua δημιουργήθηκαν για να ομορφύνουν την κάθε ξεχωριστή στιγμή της ζωής σας αναδύοντας το δικό σας άρωμα και φέροντας την δική σας προσωπικότητα γιατί τότε έχει την αυθεντική υπογραφή του εαυτού σας!

Το site θα ανανεώνεται συνέχεια με νέα πρωτότυπα guagua προϊόντα και δημιουργίες που αφορούν διάφορες εκδηλώσεις. Για οποιαδήποτε πληροφορία, ενημέρωση ή συνάντηση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας (τηλεφωνικά ή με e-mail). Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται στο χώρο μας κατόπιν ραντεβού.

Οι συναντήσεις στο χώρο μας είναι σημαντικές διότι εκεί μπορούμε να συζητήσουμε σχετικά με τα ενδιαφέροντά σας, τις ιδέες σας, το γούστο σας ίσως την ιστορία σας και να μπορέσουμε να προτείνουμε τη guagua δημιουργία που θα φέρει τη δική σας πινελιά και θα αναδύει το δικό σας άρωμα. Φυσικά έχουμε μεριμνήσει και για όσους από εσάς βρίσκονται εκτός Θεσσαλονίκης αφού η συνάντηση μπορεί να γίνει μέσω skype και οι δημιουργίες να μεταφερθούν στο χώρο σας.


Warning: Undefined variable $lazy_loading in /home/guaguaev/public_html/wp-content/themes/woodmart/inc/shortcodes/images-gallery.php on line 266

Warning: Undefined variable $lazy_loading in /home/guaguaev/public_html/wp-content/themes/woodmart/inc/shortcodes/images-gallery.php on line 182

Μείνετε συντονισμένοι! Τα καλύτερα, τα πρωτότυπα, τα διαφορετικά έρχονται να σας εκπλήξουν στις πιο ιδιαίτερες στιγμές σας! Καλώς ήρθατε στον πιο ιδιαίτερο κόσμο…τον κόσμο του Guagua Events!