Παντρεύεστε;

ΓΑΜΟΣ

Τα πιο πρωτότυπα, ευφάνταστα προσκλητήρια/μπομπονιέρες και πολλά ακόμη είδη γάμου σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις για την πιο όμορφη στιγμή σου!

GuaguaEvents...Dare to be different!

Δημιουργούμε για εσάς σύμφωνα με εσάς!

Είναι σημαντικό οι μεγάλες σας στιγμές να έχουν πινελιές από το στυλ σας και κομμάτια από τον εαυτό σας.

Γι’ αυτό και οι guagua έφτιαξαν τα πιο αληθινά, πρωτότυπα και διασκεδαστικά προσκλητήρια, μπομπονιέρες και πολλά ακόμη έτοιμα να υποδεχθούν αξέχαστες στιγμές της ζωής σας.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μαζί το προσκλητήριο/μπομπονιέρα και ό,τι άλλο εσείς ονειρεύεστε για το γάμο και τις εκδηλώσεις σας βάζοντας τη δική σας προσωπικότητα, ταπεραμέντο και γούστο!

Οι στιγμές είναι δικές σας και όταν συνοδεύονται με τα πιο αυθεντικά δικά σας γούστα τότε μόνο απογειώνονται και απολαμβάνονται στο έπακρον! Είστε έτοιμοι για τις πιο πρωτότυπες και ευφάνταστες δημιουργίες; Τότε είστε στο κατάλληλο μέρος! Φανταστείτε το, ονειρευτείτε το, ζητήστε το και αφήστε όλα τα υπόλοιπα πάνω μας! Ακόμα όμως και να μην έχετε σκεφτεί κάτι συγκεκριμένο, εμείς είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε και να απογειώσουμε το όνειρό σας! Προσδεθείτε…!

Ξεναγηθείτε στη σελίδα μας κι επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να δημιουργήσουμε μαζί σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά σας, την τρέλα σας και την προσωπική σας ιστορία!