Τα νέα μας

2019… μια Guaguaχρονιά έρχεται στο τέλος της!

Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσουμε σιγά σιγά το 2019 αλλά προτού το κάνουμε, είναι καλό να αναλογιστούμε λίγο τη χρονιά αυτή!

Μια χρονιά γεμάτη όμορφες εκπλήξεις, όμορφα ραντεβού, συναντήσεις, ανθρώπους που γνωρίσαμε, αλληλεπιδράσαμε, διασκεδάσαμε και μοιραστήκαμε συναισθήματα! Και τότε είναι που η δουλειά μας αποκτάει νόημα και δημιουργία, όταν μπορείς να μοιραστείς συναισθήματα!

Κάπου εδώ λοιπόν, έχουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όλους τους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν και θέλησαν ο γάμος τους, η βάφτισή τους, η εκδήλώσή τους, τα προϊόντα τους να είναι διαφορετικά, βάζοντας τη μοναδική δική τους guagua ταυτότητα ώστε να αποπνέουν το δικό τους μοναδικό άρωμα! Εμείς πραγματικά απολαύσαμε όλες τις δουλειές που αναλάβαμε το 2019, τη καθεμία ξεχωριστά γιατί απλά ο καθένας τους μας άφησε το δικό του ξεχωριστό μαγικό αποτύπωμα. Ελπίζουμε να δώσαμε και εμείς λίγο από τη δική μας guagua μαγεία το 2019!

Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας σε όλους και όλες να έχετε το θάρρος να αφήνετε το δικό σας μοναδικό αποτύπωμα στην κάθε σας μεγάλη ή μικρή στιγμή γιατί τότε είναι πραγματικά αληθινή δική σας και τη χαίρεστε στο έπακρον! Και μην ξεχνάτε: Dare to be different, σας πάει!