Τα νέα μας

Το προσκλητήριο με άλλα μάτια!

Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι το προσκλητήριο κανείς δεν το προσέχει, είναι τζάμπα λεφτά, πετιέται κατευθείαν και άλλα πολλά που υποτιμούν το άμοιρο αυτό προσκλητήριο!

Ευτυχώς όμως, οι Guagua είναι εδώ για να αποκαταστήσουν τη φήμη του και να το δικαιώσουν! Κατ’ αρχάς το προσκλητήριο είναι η πρώτη εντύπωση-άποψη που αποκτά ο καλεσμένος για τον επερχόμενο γάμο αλλά και για το ζευγάρι! Είναι αυτό που λέμε το προγλέντι πριν το γλέντι, το bacelor πριν τον γάμο, το ορεκτικό πριν το κυρίως και πάει λέγοντας! Παίρνοντας ο καλεσμένος το προσκλητήριο του γάμου, της βάφτισης και οποιασδήποτε εκδήλωσης προετοιμάζεται για το στυλ του γάμου που θα πάει, για το στυλ του ζευγαριού, για την πινελιά που έχει ο γάμος τους αλλά και η προσωπικότητά τους.

Επίσης, το προσκλητήριο είναι αυτό που κρατάει στα χέρια του και έχει στην κατοχή του ο καλεσμένος το περισσότερο χρονικό διάστημα από οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο του γάμου! Εφόσον το φυλάει τουλάχιστον μέχρι να γίνει ο γάμος για να γνωρίζει τα στοιχεία του γάμου! Αυτό σημαίνει ότι για τουλάχιστον ένα μήνα το προσκλητήριο “μοστράρει” στο σπίτι του καλεσμένου! Είναι λοιπόν, κρίμα και άδικο να μην έχει κάτι όμορφο, πρωτότυπο και πάντα με το μοναδικό άρωμα του κάθε ζευγαριού!

Τώρα θα αναρωτηθείτε “ε, καλά, πόσο διαφορετικό προσκλητήριο μπορώ να κάνω ώστε να συνδυάζει όλα τα παραπάνω;”. Εδώ, λοιπόν, έρχονται οι Guagua να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους! Το πιο πρωτότυπο, εναλλακτικό, πολυσυζητημένο, κομμένο και ραμμένο πάνω στο ζευγάρι προσκλητήριο είναι γεγονός και έτοιμο να κλέψει τις εντυπώσεις και να κοσμήσει τα ράφια των καλεσμένων ωσάν το κειμήλιο για πολύ πολύ καιρό! Για όλους αυτούς τους λόγους, ετοιμαστείτε το προσκλητήριο guagua να συζητηθεί από τους καλεσμένους και να μείνει αξέχαστο! Αυτό δεν το λέμε μόνο εμείς (ως δημιουργοί-αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας, θα πέσει να μας πλακώσει) αλλά και όλοι όσοι γνώρισαν από κοντά τον κόσμο των Guagua και δοκίμασαν λίγο ή πολύ από τη μαγεία τους!

Ένα είναι το σίγουρο: το guagua προσκλητήριο ήρθε για να μείνει και να εντυπωσιάσει τους καλεσμένους με την ταυτότητα και την έμπνευση που θα δώσει το ίδιο το ζευγάρι! Γι’ αυτό θα χαρούμε να κανονίσουμε ένα ραντεβού στο χώρο μας ή και διαδικτυακά ώστε να δημιουργήσουμε το πιο πρωτότυπο και πολυσυζητημένο προσκλητήριο που θα αφήσει εποχή όπως άλλωστε και ο γάμος σας αφού θα είστε εσείς οι πρωταγωνιστές!