Τα νέα μας

Τα Άγχη των Μελλόνυμφων!!!

Αγαπημένοι και αγαπημένες,

καταρχάς θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τα όμορφα λόγια και την θετική ενέργεια που μας δώσατε στην Expo Wedding Θεσσαλονίκης όπου βρεθήκαμε στις 12-14 Ιανουαρίου 2019. Εκεί οι guagua είχανε την ευκαιρία να γνωρίσουν πολλά μελλόνυμφα ζευγάρια, μα το καλύτερο ήταν ότι μπόρεσαν να τα παροτρύνουν να αφήσουν το άγχος τους στον τοίχο του περιπτέρου τους και να απολαύσουν τον γάμο τους. Ναι, καλά καταλάβατε, το τριήμερο αυτό ο τοίχος του περιπτέρου μας γέμισε με όοοολων των ειδών τα άγχη που μπορεί να έχει ή να μην έχει το ζευγάρι.

Έτσι, λοιπόν, εκτός από την θετική ενέργεια μάς έμεινε και το άγχος τους που όταν γίνεται δημιουργικό, τότε εξαφανίζεται μια για πάντα! Γι’αυτό και εμείς δημιουργήσαμε αυτό το άρθρο μετά από μια σύντομη μελέτη των αποτελεσμάτων του “αγχωτικού” αυτού τοίχου. Είστε έτοιμοι να μπείτε για λίγο στο μυαλό των μελλόνυμφων και να δώσουμε μερικές συμβουλές για ένα πιο χαλαρό ή και διαφορετικό γάμο;;;

Ξεκινάμε:

Άγχος Νο1: τα αγαπημένα μας κιλά!! “θα χάσω κάνα κιλό;” το ερώτημα που ταλανίζει τις νύφες! Καλές μου νύφες, δε ξέρετε την ρήση του λαού που λέει: “τα πάχη μου, τα κάλλη μου”; Μη σας απασχολούν τα κιλά, 5 πάνω, 5 κάτω, η μόνη απόδειξη της ομορφιά σας εκείνη τη μέρα είναι η μεγάλη σας χαρά! Γι’ αυτό φροντίστε να λάμπετε από χαρά, χαμόγελα και κέφι και θα είστε η πιο όμορφη νύφη που όλοι θα συζητάνε για εσάς. Το μόνο που ίσως θα μπορούσε να συμβεί με 5, 10 κιλά περισσότερα είναι να μη σας σηκώσει ο γαμπρός αγκαλιά την πρώτη νύχτα για να περάσετε την πόρτα του σπιτιού σας! So, what? Σηκώστε τον εσείς (να κάνετε τη διαφορά)! Γι’ αυτό φάτε άφοβα!

Άγχος Νο2: “Θα αργήσει η νύφη στην εκκλησία;” Εντάξει, εννοείται ότι λιγουλάκι θα αργήσει, το ‘χει το έθιμο. Το θέμα είναι μην ξαφνικά αισθανθεί Julia Roberts στην ταινία “η νύφη το ‘σκασε”! Όχι, αγαπημένε γαμπρέ, μην τρομάζεις! Δεν μπορεί μακριά σου λεπτό και το ξέρεις, γι’ αυτό μην ανησυχείς, το πολύ πολύ να κοιτάξεις λίγες περισσότερες φορές το ρολόι σου! Δύο είναι λοιπόν οι λύσεις: δεν παίρνεις ρολόι και απολαμβάνεις κάθε στιγμή που περνάει χωρίς άγχος ή στήνεις εσύ τη νύφη! Βέβαια, πρέπει να πούμε ότι χωρίς ρολόι δεν θα βγεις την κλασσική φωτογραφία του γαμπρού στην είσοδο της εκκλησίας να κοιτάει το ρολόι του. Ε, και; Ποιος είπε ότι θέλουμε το κλασσικό;

Άγχος Νο3: “Να πάνε όλα καλά!”. Ε, εντάξει αυτό είναι σχετικό! Γάμος είναι, ένα ευχάριστο ευτράπελο επιβάλλεται να υπάρχει, έτσι για να σπάσει το μάτι! Θα σας φέρει λάθος νυφικό; Θα μεθύσει ο μπαμπάς; Θα ξεχάσει ο κουμπάρος τις βέρες; Θα χαλάσει το μακιγιάζ; Ό,τι και να γίνει ένα είναι το μυστικό: Take it easy…! Μην αφήσετε τίποτα να χαλάσει το ομορφότερο πάρτυ της ζωής σας! Το απρόοπτο μετατρέψτε το σε κάτι αστείο, μικρό, που θα το θυμάστε μετά και θα γελάτε! Το μόνο που πρέπει να σας ενδιαφέρει εκείνη τη μέρα είναι το άλλο σας μισό!

Άγχος Νο4: “πεθερά εν όψει” Έλα καλέ μήπως είμαστε λιγουλάκι υπερβολικοί; Όχι; Ε, τότε η λέξη κλειδί είναι: εκπαίδευση! Όλοι οι άνθρωποι παντός ηλικίας εκπαιδεύονται και θέλουν την οριοθέτησή τους! Μην το ξεχνάτε ποτέ αυτό! Έτσι, η ζωή σας θα είναι πάντα πιο εύκολη και χωρίς εντάσεις! Μπορείτε να ακούσετε τη συμβουλή-τη γνώμη της αλλά όταν αυτή επιβάλλεται ή διατυπώνεται με άσχημο τρόπο τότε τα δικά σας όρια είναι αυτά που πρέπει να επιβληθούν με ωραίο τρόπο ή όσο το δυνατόν αναίμακτο! Ο γάμος είναι δικός σας, όπως και η μετέπειτα ζωή, γι’ αυτό απολαύστε και ζήστε την κάθε στιγμή έτσι όπως εσείς την ονειρεύεστε με το δικό σας αέρα, ταπεραμέντο και μπρίο! Όταν το ζευγάρι λάμπει από αυθεντική χαρά, ο γάμος τους είναι ο πιο λαμπερός, το ίδιο και οι καλές μας οι μαμάδες!

Αυτά ήταν κάποια από τα τοπ άγχη των μελλόνυμφων ζευγαριών που βέβαια εάν ακολουθήσετε τις συμβουλές μας, έχουν κιόλας εξαφανιστεί! Απολαύστε το γάμο σας από την αρχή μέχρι το τέλος, είναι το πιο όμορφο πάρτυ του ζευγαριού! Ο γάμος θέλει: πάθος, έρωτα, χορό, μπόλικο κέφι και… λίγο από τον αέρα των guagua στα προσκλητήριά σας (ή τις μπομπονιέρες, τα στέφανα, το βιβλίο ευχών ή και όπου αλλού πάει η φαντασία σας) :p !!!