Τα νέα μας

Ποιανού είναι ο γάμος, ωρέ;

Ένα ερώτημα που ταλανίζει τους μελλόνυμφους και τις οικογένειές τους είναι το εξής: ποιανού είναι τελικά ο γάμος; Ποιος, δηλαδή, έχει τον πρώτο λόγο για τους καλεσμένους, το κέντρο, τα προσκλητήρια, το στολισμό, το νυφικό κοκ; Ή καλύτερα ποιος πρέπει να τον έχει; Το ζευγάρι; Οι γονείς; Η πεθερά; Οι φίλοι; Ο γείτονας; Η θεία από το Σικάγο; Όλοι και από λίγο;

Αυτό, λοιπόν, που εμείς προτείνουμε χωρίς φόβο και πάθος είναι ότι τον πρώτο και τελευταίο λόγο στο γάμο πρέπει να τον έχει το αγαπημένο μας ζευγάρι!! Εσείς και μόνο εσείς, λοιπόν, αγαπημένοι μας μελλόνυμφοι μπορείτε να κάνετε τον πιο τέλειο γάμο αρκεί να είναι εσείς! Αρκεί να αποπνέει τον δικό σας μοναδικό αέρα, να αναδίδει το δικό σας μαγευτικό άρωμα και να αφήνει τη δική σας αυθεντική υπογραφή! Οι γονείς είναι εκεί για να στηρίζουν τις επιλογές σας και να χαίρονται με τη χαρά σας!

Το μυστικό της επιτυχίας του τέλειου γάμου είναι να έχετε εσείς την πιο τέλεια ημέρα, να το γλεντήσετε στο έπακρον και να ερωτευτείτε το άλλο σας μισό ξανά και ξανά! Μη σας απασχολήσει τίποτα και κανένας, κανένα σχόλιο του χωριανού, καμία παρατήρηση της θείας, του θείου ή του ξαδέλφου δεν αξίζει να χαλάσει αυτή την ημέρα που είναι αφιερωμένη σε εσάς! Ακολουθήστε τη σοφή ρήση του λαού “Μπαινάκης-βγαινάκης” :p και όλα θα κυλήσουν τέλεια!

Πρέπει να ευχαριστηθείτε όλη την προετοιμασία και τη διαδικασία του γάμου! Απολαύστε τα ραντεβού με τους επαγγελματίες του χώρου και μην αγχώνεστε καθόλου! Ο γάμος θα γίνει, ο κόσμος να χαλάσει! Αν βέβαια, επισκεφθείτε τον δικό μας χώρο και γνωρίσετε τον πιο πρωτότυπο κόσμο του Guagua Events, τότε μάλλον η επιτυχία του γάμου είναι εγγυημένη :p (να ευλογήσουμε και τα γένια μας). Ζητήστε μας το πιο τρελό, το πιο ονειρικό, ρομαντικό, ιδιαίτερο μα πάνω από όλα προσωπικό δικό σας προσκλητήριο, μπομπονιέρα, βιβλίο ευχών, στέφανα και ό,τι άλλο λαχταράει η ψυχούλα σας και τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μας! Δημιουργούμε για εσάς, εμπνεόμενοι από εσάς! Γιατί εμείς επιδιώκουμε ο γάμος να είναι του ζευγαριού και να έχει τη δική του πινελιά και προσωπικότητα! Είστε μοναδικοί, γιατί να γίνετε σαν όλους τους άλλους; Τολμήστε το διαφορετικό, σας πάει!