Τα νέα μας

Και πώς διαβάζεται, επιτέλους, αυτό το “Guagua”;;;

Αγαπημένοι μας guaguaδίτες και guaguaδίτισσες,

μετά από πολλές ερωτήσεις, γκριμάτσες περιέργειας, ενδόμυχες σκέψεις τύπου “τι είν’ τούτο;” αποφασίσαμε να γράψουμε αυτό το άρθρο! Αυτό το άρθρο, λοιπόν, είναι αφιερωμένο σε όλους εσάς που αναρωτιέστε (με το δίκιο σας, βέβαια) πώς προφέρεται, πώς διαβάζεται, πού τονίζεται, τι θέλει να πει, τέλος πάντων, ο ποιητής με αυτή την περίεργη ονομασία της εταιρίας του: “Guagua”!!

Ήρθε η ώρα να λύσουμε λίγο από αυτό το μυστήριο! Tα Guagua, λοιπόν, στον δικό μας κόσμο είναι αυτά τα περίεργα ανθρωπάκια με το μεγάλο κεφάλι και τα ανισομεγέθη μάτια! Μοιάζουν πολύ με τα γήινα ανθρωπάκια και πολλές φορές παίρνουν τη μορφή γήινων μελλόνυμφων ζευγαριών, μωρών που βαφτίζονται, φίλων σε μοναδικές στιγμές ευτυχίας, ζώων, καλλιτεχνών και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε! Μπορείτε να τα συναντήσετε παντού, σε εκδηλώσεις, σε βιβλία, σε αφίσες, σε κούπες, σε έργα τέχνης και όπου αλλού λαχταράει η ψυχή σας!

Είναι ιδιαίτερα, διαφορετικά και σπάνια στο είδος τους! Γι’ αυτό, προσοχή! Αν ποτέ τα συναντήσετε, να ξέρετε ότι πάντα έχουν κάτι να σας πουν με το μοναδικό τους στυλ! Μένουν αξέχαστα και γίνονται αξιαγάπητα! Βέβαια, δεν παρεξηγούνται αν δεν προφέρετε σωστά το είδος τους! Ίσα ίσα είναι διασκεδαστικό και όμορφο ο καθένας να βάζει τη δική του πινελιά ακόμα και στην ονομασία τους! Είτε λοιπόν τα πείτε Γκούαγκούα, είτε Γκουάγκουά, είτε Τζούατζούα, είτε Γκάουγκάου, αυτά θα είναι πάντα έτοιμα να σας συναρπάσουν σε κάθε μεγάλη και μικρή στιγμή σας ώστε να την απολαύσετε στο έπακρον και να φέρει την πινελιά σας! Πάντως, έτσι για τα τυπικά η ονομασία είναι “Γκούαγκούα”!

Καλώς ήρθατε στο κόσμο των Guagua, Γκούαγκούα, έναν κόσμο τόσο διαφορετικό μα συνάμα και ίδιο με τον δικό σας! Εδώ το μόνο που έχει σημασία είναι να αφεθείτε στη φαντασία και στην καρδιά σας ώστε να σας ταξιδέψουμε και να σας ξεναγήσουμε στον κόσμο μας! Κι αν τολμήσετε το διαφορετικό και έρθετε στον κόσμο των guagua ίσως μάθετε και άλλα πιο ενδόμυχα μυστικά για αυτό τον κόσμο! Αφεθείτε και προσδεθείτε…! Οι Guagua και τα Guagua είναι γεγονός!