Τα νέα μας

Διαγωνισμός: 4 διπλές προσκλήσεις για την Expowedding 2020 στη Θεσσαλονίκη 11-13/1

Καλή χρονιά με υγεία, δημιουργία, φαντασία και ό,τι άλλο λαχταράει η καρδιά σας!

Το 2020 ξεκινά και θα μας βρείτε στην Expowedding Θεσσαλονίκης για να γνωριστούμε και να σχεδιάσουμε το πιο πρωτότυπο προσκλητήριο, μπομπονιέρα, στέφανα και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε αρκεί να φέρει το δικό σας άρωμα και ταπεραμέντο! Γιατί ο γάμος είναι δικός σας και γι’ αυτό πρέπει να του δώσετε τη δική σας πινελιά.

Οι guagua, λοιπόν, κληρώνουν και σας κάνουν δώρο 4 διπλές προσκλήσεις προκειμένου να πάρετε τον άνδρα ή τη γυναίκα σας, τη φίλη, τη μαμά, την πεθερά, τον γείτονα ή όποιον εσείς επιλέξετε και να έρθετε στην Expowedding να πάρετε φρέσκιες ιδέες από πολλούς επαγγελματίες γάμου και φυσικά να μας συναντήσετε εκεί. Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας:

Όροι διαγωνισμού

1. Η εταιρία “GUAGUA EVENTS” διοργανώνει διαγωνισμό με δώρο 4 διπλές προσκλήσεις για την είσοδο στην Expowedding 2019 στη Θεσσαλονίκη για μία από τις ημέρες της διοργάνωσης (11-13 Ιανουαρίου 2020).

2. Ο διαγωνισμός θα γίνει στη σελίδα μας στο facebook – Guagua Events όπου οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν like στη σελίδα μας στο facebook και να συμπληρώσουν μία φόρμα συμμετοχής: 

3. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους κι έχουν συμπληρώσει σωστά τα στοιχεία της παραπάνω φόρμας.

4. Από τον διαγωνισμό εξαιρούνται υπάλληλοι/εργαζόμενοι της εταιρείας καθώς και συγγενικά τους πρόσωπα μέχρι β’ βαθμό συγγένειας.

5. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από την Τρίτη 07/1 μέχρι και την Τετάρτη 08/1 στις 23:00.

6. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της εταιρίας στη διεύθυνση Πιττακού 25 & Βασ. Όλγας γωνία την Πέμπτη 09/1  και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν με e-mail, στη σελίδα μας στο facebook και στο website της εταιρίας www.guaguaevents.com

7. Τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων σε καμιά περίπτωση δεν θα μεταβιβαστούν ή πωληθούν σε τρίτους. Η εταιρία GUAGUA EVENTS ενδέχεται να στείλει στα e-mails των συμμετεχόντων ενημερωτικό/διαφημιστικό υλικό.

8. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό παρέχουν τη συγκατάθεση τους και την εξουσιοδότηση στη διοργανώτρια εταιρία για την προβολή του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του μέσω του έντυπου, ηλεκτρονικού τύπου και social media.

9. Οι συμμετέχοντες φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη για την πλήρη και ορθή συμπλήρωση και υποβολή των στοιχείων τους.

10. Το δώρο είναι συγκεκριμένο, προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή του με άλλο ή η εξαργύρωσή του σε χρήματα.

11. Η εταιρία μπορεί να επικοινωνήσει με τους συμμετέχοντες για να κλείσουν ραντεβού στο χώρο της ώστε να συζητήσουν και να πάρουν ιδέες για τα δικά τους προσκλητήρια, μπομπονιέρες και άλλα είδη γάμου.

12. Οι νικητές θα παραλάβουν την πρόσκληση από τα γραφεία μας Πιττακού 25 & Βασ. Όλγας γωνία την Πέμπτη 09/1 ή την Παρασκευή 10/1 από τις 10:00-17:00.