Τα νέα μας

Διαγωνισμός: προσκλήσεις για την ExpoWedding 2019 – Θεσσαλονίκη

Παντρεύεστε και σας έχει πιάσει πανικός; Δεν έχετε κλείσει τίποτα;

Πρώτο βήμα: Ψυχραιμία…είσαι cool και ας μην το ξέρεις!

Δεύτερο βήμα: έφυγες για την Expowedding στη Θεσσαλονίκη στις 12-14 Ιανουαρίου 2019 – εκεί θα βρισκόμαστε και εμείς για να φροντίσουμε  να διατηρήσεις την ηρεμία σου, το κέφι σου και να κάνεις το γάμο έτσι όπως τον ονειρεύεσαι, προσαρμοσμένο στη δική σου τρέλα και φαντασία!

Οι guagua θα βρίσκονται στην Expowedding 2019 στη Θεσσαλονίκη στις 12-14 Ιανουαρίου, έτοιμοι να σας δώσουν τις πιο τρελές ιδέες για προσκλητήρια, μπομπονιέρες, στέφανα, βιβλία ευχών και ό,τι άλλο λαχταράει η ψυχή σας με τη μοναδική πινελιά των guagua!

Γι΄αυτό οι guagua κληρώνουν και σας κάνουν δώρο 6 διπλές προσκλήσεις προκειμένου να πάρετε τον άνδρα ή τη γυναίκα σας, τη φίλη, τη μαμά, την πεθερά, τον γείτονα ή όποιον εσείς επιλέξετε και να έρθετε στην Expowedding να πάρετε φρέσκιες ιδέες από πολλούς επαγγελματίες γάμου και φυσικά να μας συναντήσετε εκεί.

Όροι διαγωνισμού

1. Η εταιρία “GUAGUA EVENTS” διοργανώνει διαγωνισμό με δώρο 6 διπλές προσκλήσεις για την είσοδο στην Expowedding 2019 στη Θεσσαλονίκη για μία από τις ημέρες της διοργάνωσης (12-14 Ιανουαρίου 2019).
2. Ο διαγωνισμός θα γίνει στη σελίδα μας στο facebook – Guagua Events όπου οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν like στη σελίδα μας στο facebook και να συμπληρώσουν μία φόρμα συμμετοχής 
3. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους κι έχουν συμπληρώσει σωστά τα στοιχεία της παραπάνω φόρμας.
4. Από τον διαγωνισμό εξαιρούνται υπάλληλοι/εργαζόμενοι της εταιρείας καθώς και συγγενικά τους πρόσωπα μέχρι β’ βαθμό συγγένειας.
5. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από την Παρασκευή 28/12 μέχρι και την Πέμπτη στις 3/1.
6. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της εταιρίας στη διεύθυνση Πιττακού 25 & Βασ. Όλγας γωνία την Παρασκευή 4/1  και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν με e-mail, στη σελίδα μας στο facebook και στο website της εταιρίας www.guaguaevents.com
7. Τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων σε καμιά περίπτωση δεν θα μεταβιβαστούν ή πωληθούν σε τρίτους. Η εταιρία GUAGUA EVENTS ενδέχεται να στείλει στα e-mails των συμμετεχόντων ενημερωτικό/διαφημιστικό υλικό.
8. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό παρέχουν τη συγκατάθεση τους και την εξουσιοδότηση στη διοργανώτρια εταιρία για την προβολή του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του μέσω του έντυπου, ηλεκτρονικού τύπου και social media.
9. Οι συμμετέχοντες φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη για την πλήρη και ορθή συμπλήρωση και υποβολή των στοιχείων τους.
10. Το δώρο είναι συγκεκριμένο, προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή του με άλλο ή η εξαργύρωσή του σε χρήματα.
11. Η εταιρία μπορεί να επικοινωνήσει με τους συμμετέχοντες για να κλείσουν ραντεβού στο χώρο της ώστε να συζητήσουν και να πάρουν ιδέες για τα δικά τους προσκλητήρια, μπομπονιέρες και άλλα είδη γάμου.
12. Όσοι νικητές μένουν στη Θεσσαλονίκη θα παραλάβουν την πρόσκληση από τα γραφεία μας Πιττακού 25 & Βασ. Όλγας γωνία καθημερινά από τις 09:00-17:00. Όσοι μένουν εκτός Θεσσαλονίκης η πρόσκληση θα τους σταλεί ταχυδρομικά από εμάς.